Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/2/b/handypartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/2/b/handypartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/2/b/handypartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Handy Partner | Serviceydelser
Handy Partner | Serviceydelser
15575
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15575,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Serviceydelser

  • Vinduespolering
  • Flytterengøring
  • Rengøring efter håndværkere
  • Tæpperens & Gulvbehandling
  • Måtteservice & Vaskeriopgaver
  • Papir- & Hygiejnevarer
Erhvervsrengøring

Professionel rengøring – en sikker service Når du har lavet en aftale med os – så behøver du ikke skifte rengøringsfirma mere ! Vort kvalitetsregnskab viser nemlig tilfredse kunder – og vort motto er alt på det rene!

Kontorrengøring

Kontorrengøring udføres for erhverv til skarpe priser, til den aftalte tid og af dygtige folk. Lad os gøre rent på dit kontor. Et rent kontor skaber tryghed, og giver motivation til at være kreativ.

Trapperengøring

Vi tilbyder grundig trappevask og rengøring af opgange til boligforeninger og privat bygninger. Vi renholder også gerne ejendommens vaskeri, tørrerum, cykelkælder, kælder og lignende, lad os høre jeres behov.

PRIVAT RENGØRING

Denne rengøring henvender sig til dem der ønsker en simpel rengøring, til en simpel pris. Vi arbejder ud fra omfattende tjeklister og vore medarbejdere er trænet i effektive og grundige rengøringsmetoder med respekt for den private bolig.

Rengøring efter håndværkere

Handy Partner Rengøring udfører yderst tilfredsstillende rengøring efter håndværkere. Vi arbejder altid på højtryk og tilbyder håndværkerrengøring til en billig og overskuelig pris på hele Glostrup.

Vinduespolering

Uanset hvilke vinduer du har, får du altid den bedste oplevelse. Vi giver klarsyn til alle dine omgivelser. Hvis du vil sikre, at dine vinduer altid er rene,er det mest hensigtsmæssigt at etablere et abonnement på vinduespolering med faste intervaller.

Rengøringsfirma med en unik og professionel tilgang til rengøring

Handy Partner udbyder en række produkter og services for erhverv og private. Se her på siden hvilke produkter der kunne være aktuelle for dig, eller kontakt os for få en konsulent til at afdække jeres behov og give et tilbud på lige det du har brug for.

Har du andre vigtige ting i livet end blot rengøring? Så kunne det være du skulle overveje at bruge nogle professionelle til at få ordnet det beskidte arbejde, det kan være at gøre rent. Det er både fysisk hårdt og tidskrævende, især hvis man er kommet lidt op i årene. Der kan være mange årsager til at netop du eller en af dem du holder af, står og skal bruge professionel privat rengøring i Glostrup.

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge Handy Partner Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er eksperter i rengøring. Det betyder, at vi altid rådgiver jer om de bedste rengøringsløsninger – inden vi laver en aftale.