Serviceydelser

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores Serviceydelser

Vi er et fleksibelt rengøringsfirma, der tager sin opgave alvorligt.

Om vi gør rent i hjemmet, på kontoret eller i industrien: Vi behandle det med respekt, og firmaets kvalificerede medarbejdere sørger for, at vi leverer en service af høj kvalitet.

Professionel rengøring – en sikker service Når du har lavet en aftale med os – så behøver du ikke skifte rengøringsfirma mere ! Vort kvalitetsregnskab viser nemlig tilfredse kunder – og vort motto er alt på det rene!

Erhvervsrengøring
Her får du daglig rengøring, kontorrengøring, rengøring i butikker og til en fair pris. Et rent kontor skaber tryghed, og giver motivation til at være kreativ og få udrettet noget stort. Vi rengør kontorlokaler – store som små – og får alle skærme, computere og skriveborde til at fremstå friske hver gang dine medarbejdere møder ind på kontoret.
PRIVAT RENGØRING
Vi arbejder ud fra omfattende tjeklister og vore medarbejdere er trænet i effektive og grundige rengøringsmetoder med respekt for den private bolig. Vi yder også tillægsydelser i form af vask og leverance af linned og håndklæder samt speciallinned og madrasbeskyttere m.m.
TRAPPERENGØRING
Vi tilbyder grundig trappevask og rengøring af opgange til boligforeninger og privat bygninger. Vi renholder også gerne ejendommens vaskeri, tørrerum, cykelkælder, kælder og lignende, lad os høre jeres behov.
VINDUESPOLERING
Uanset hvilke vinduer du har, får du altid den bedste oplevelse. Vi giver klarsyn til alle dine omgivelser. Hvis du vil sikre, at dine vinduer altid er rene,er det mest hensigtsmæssigt at etablere et abonnement på vinduespolering med faste intervaller.
RENGØRING EFTER HÅNDVÆRKERE
Handy Partner Rengøring udfører yderst tilfredsstillende rengøring efter håndværkere. Vi arbejder altid på højtryk og tilbyder håndværkerrengøring til en billig og overskuelig pris på hele Glostrup.
KONTORRENGØRING
Kontorrengøring udføres for erhverv til skarpe priser, til den aftalte tid og af dygtige folk. Lad os gøre rent på dit kontor. Et rent kontor skaber tryghed, og giver motivation til at være kreativ.

Få En Fornuftig Pris

Kontakt os

Handy Partner tilbyder vi en række fordele, som sikrer at du altid får løst dine rengøringsopgaver på den måde, du ønsker.

Ringe os +45 61 20 70 61

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/8/2/b/handypartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_image_hover_effects.php on line 17 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/8/2/b/handypartner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/kingcomposer/shortcodes/kc_image_hover_effects.php on line 21