målgruppen bestod hovedsageligt

Valg af målgruppe
Der er blevet foretaget nogle spørgeskemaer der har hjulpet med at finde målgruppen til dette projekt, i disse spørgeskemaer blev det hurtigt tydeligt at målgruppen bestod hovedsageligt af kvinder og størstedelen af målgruppen er også 18 til 25 år gammel. Dette mener dog også at gruppen har en del svar som er ældre end de 18 til 25 så dette betyder at der er en meget bred målgruppe til King’s sushi så det er blevet besluttet internt i gruppen at der skulle laves en primær og en sekundær målgruppe.

SMP modellen – Segmentering
King’s sushi sælger Sushi og andet asiatisk mad, dette er en del af et meget stort marked alene her i Odense, bare på en hurtig Google søgning kan man se at der er alene er tyve sushi restauranter i Odense midtby. King’s giver med regelmæssighed rabatkuponer ud på deres hjemmeside eller i restauranten for at tiltrække flere kunder, men et af King’s problemer er at de har tre forskellige hjemmesider og kunderne bliver tit forvirrede over det. Derfor er det King’s ønske som sagt at gruppen skal lave en hjemmeside hvor kunderne tydeligt kan se hvilke afdelinger der er hvilke samt bestille take-away fra den.
Ud fra de forskellige skemaer har gruppen lavet tre forskellige segmenter som passer til spørgeskemaernes resultater.

Disse segmenter er ikke nok alene så gruppen har valgt at bruge SMUK modellen til at lave en videreudvikling af målgruppen, Smuk modellen kan ses i afsnittet under dette og viser hvordan de tre segmenter passer ind i King’s

There are 7 comments

 1. Im more than happy to find this page. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things in your site.

  7. august 2022, 9:54
 2. Hello! I simply wish to give you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

  1. september 2022, 7:51
 3. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

  23. marts 2023, 12:17
 4. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  13. april 2023, 9:52
 5. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  16. april 2023, 1:15
 6. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  19. april 2023, 8:54
 7. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  19. april 2023, 9:29