brugt til brainstorming om design

Primær målgruppe
Den primære målgruppe er den gruppe som bliver brugt til brainstorming om design og funktionalitet. Den primære målgruppe er unge kvinder mellem 18-25 år, som er vist oppe i segmenteringen, så det er med dem i mente at design valgene er blevet truffet.

Sekundær målgruppe
Den sekundære målgruppe er den gruppe som derimod ikke bliver taget forhold til, da det ikke er dem som King’s vil gøre glade. Den sekundære målgruppe er personer mellem 30-40 årige og opefter til de 40+ årige.

CRAP – Nuværende hjemmeside King’s Sushi Odense
Der er blevet lavet en C.R.A.P. analyse på den nuværende hjemmesides forside for king’s sushi, denne analyse skal hænge sammen med en anden C.R.A.P analyse som gruppen senere laver på det færdige produkt.

Contrast, rød – Inde på King’s gamle hjemmeside kan man se at boksene og baggrunden ikke passer med hinanden, den midterste box skulle være længere hvis de skulle passe sammen og være mere repetitive.

Repetition, grøn – Man kan se at de tre muligheder har en overskrift, overskriften på de to første har det samme format, med samme font størrelse og uden caps, derimod kan man så se at den sidste mulighed er rent caps og det strider mod repetition delen af analysen.

Alignment, gul – I alignment kan man se at de tre muligheder i bunden ikke flugter med billederne over dem, dette giver ikke et godt indtryk af alignment og det ligner at hjemmesiden ikke har en ordentlig magin som øjet kan følge.

Proximity, blå – I dette afsnit kan man se at logoet går ind og roder på proximitien i navigationsbaren, logoet går ind og essentielt splitter navigationsbaren i to. Navigationsbaren skal gerne have god proximity da brugeren gerne skal kunne se hele baren på en gang uden at splitte synet.

There are 6 comments

 1. Im more than happy to find this page. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things in your site.

  7. august 2022, 9:54
 2. Hello! I simply wish to give you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

  1. september 2022, 7:51
 3. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  25. marts 2023, 5:39
 4. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  4. april 2023, 11:43
 5. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  14. april 2023, 2:41
 6. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  15. april 2023, 14:33