sættes op med alle valg

Persona
Der er blevet indsamlet en del data om målgruppen fra de forskellige spørgeskemaer og interviews, ud fra dem er der blevet udviklet en person som kan sættes op med alle valg i mente så der kan blive en større brugervenlighed. Denne person bliver vist via en persona, som er en metode hvor man viser en specifik person fra målgruppen samt denne persons valg, muligheder og udfordringer. Personaen der kan ses under dette afsnit, er om Line som der er blevet interviewet som kunde, dette gør at der er mere konkrete data, da det er en reel person der er blevet snakket med.

User Scenarios
Oliver vil gerne ind på king’s sushi og bestille take-away, da han vil have at ejeren får hans penge går han ind på hjemmesiden, Oliver bor i Odense og han skal bestille fra den afdeling:
Oliver åbner King’s Sushi hjemmesiden
Kan han se forskel på de tre forskellige afdelinger?
Svar: Ja det kan han, det står tydeligt på forsiden hvilke forskellige afdelinger
der er og hvordan man bestiller take-away

Oliver åbner Odense menuen og kigger på de forskellige muligheder
Kan han nemt bruge hjemmesidens interface?
Svar: Ja det er forholdsvis nemt at navigere rundt på menuen

Oliver ser om man kan finde nogle kuponer til at gøre hans take-away billigere
Kan man det inde i menuen?
Svar: Ja til slut kan man vælge at få 10% rabat igennem nogle perioder

Golden Circle
Der er blevet lavet en golden circle model for at vise hvorfor gruppen har valgt at lave en hjemmeside i dette projekt, hvad hjemmesiden skal indeholde, og hvordan det bliver løst af gruppen. Denne model er et lille overblik over en lang process som er til for at vise gruppens valg i projektet.

BMC – Business model canvas
Der er ud fra King’s sushi blevet lavet en business model canvas eller BMC til at vise hvordan de laver deres forretningsmodel. Ud fra dette ville der kunne skabes et overblik over hvad der kunne opdateres med et nyt system.

There are 5 comments

 1. Im more than happy to find this page. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things in your site.

  7. august 2022, 9:54
 2. Hello! I simply wish to give you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

  1. september 2022, 7:52
 3. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  5. marts 2023, 20:58
 4. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  3. april 2023, 20:54
 5. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  4. april 2023, 20:28