med til at give en god

Delkonklusion af Interpretation
Interpretation delen af design thinking har været med til at give en god forståelse af målgruppen, med SMP modellen og SMUK modellen. Ud over det kan man også se at der er blevet lavet en persona ud fra den primære målgruppe, samt en golden circle til at se gruppens valg om hvad der kunne være godt at have for at gøre brugeroplevelsen bedre.

Ideation:
Efter interpretation fasen kommer ideation, det er nu der kan blive snakket om ideer til løsningen ud fra ens data der er blevet sammensat. Der findes mange forskellige måder at starte ideation på, da det handler om at finde på diverse ideer. Der bliver for det meste altid gjort brug af brainstorm under ideation da denne metode skaber en bred mængde ideer og løsninger som kan skabe et stort udvalg.

Brainstorm:
Under denne brainstorm er der blevet gjort brug af post it notes, hvor der er blevet skrevet en masse muligheder ned, for at skabe et bredt udvalg men derimod også for, at se hvilke muligheder der kunne være. En brainstorm metode er god til at finde flere gode løsninger som man kan sammensætte til en enkelt løsning i sidste ende.
Efter at der er blevet brugt noget tid på, at lave diverse ideer så har man samlet post it noterne til en bunke hvor man derefter er gået dem igennem i gruppen en efter en. På denne måde får man et indblik i alle ideerne sammen, men person der har fundet på ideen kan også udbrede den mere.
Da man har samlet overblikket over ideerne og hvilken retning man gerne vil gå, har man gjort brug af en low fi wireframe metode, for at skabe et design på ideen.

There are 5 comments

 1. Im more than happy to find this page. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things in your site.

  7. august 2022, 9:54
 2. Hello! I simply wish to give you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

  1. september 2022, 7:52
 3. thank you

  2. december 2022, 17:00
 4. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  15. april 2023, 12:03
 5. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  17. april 2023, 23:01