bedre mulighed for at lære på

VORES HENSIGT MED DEN NYE AFTALE FOR UNIVERSITETS -UDDANNELSERNE ER MERE FLEKSIBILITET TIL DE STUDERENDE
De studerende er individer med forskellige styrker og interesser. Derfor skal de ikke alle sammen behandles ens. Med aftalen gør vi derfor universitetsuddannelserne mere fleksible. Så den enkelte studerende har mere frihed i løbet af sine studier og bedre mulighed for at lære på sine egne præmisser:

1. Bedre muligheder for at arbejde efter bacheloruddannelsen: Retskravet bliver forlænget fra nul år til tre år. Det betyder, at bachelorer bevarer retten til at starte på en kandidatuddannelse i op til tre år. Det giver mulighed for at arbejde mellem sin bachelor- og kandidatuddannelse.

2. Bedre muligheder for at studere deltid, mens man arbejder: Vi øger antallet af de såkaldte erhvervskandidatuddannelser fra 20 til 50, hvor man kan læse på deltid, mens man arbejder fuldtid. Der bliver altså meget bedre mulighed for at læse på deltid, mens man også er i fuld gang med at blive dygtigere på sit arbejde.

3. En helt ny type uddannelse: Vi introducerer en helt ny etårig akademisk overbygning. Den giver flere muligheder for de studerende og introducerer en hurtigere vej til arbejdsmarkedet efter bacheloruddannelsen.

Det er glædeligt at aftalen også har fået en meget god modtagelse

There are 5 comments

 1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  28. november 2022, 6:32
 2. You are advised to check your site for viruses and vulnerabilities. Cloud-based and intelligent protection against viruses, malware and other online threats. Click Here:👉 https://bit.ly/3jrmIDL

  24. december 2022, 4:24
 3. I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

  5. marts 2023, 23:06
 4. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  6. april 2023, 20:00
 5. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  18. april 2023, 21:25