til lige netop deres person

DE TRE VIGTIGSTE BUDSKABER
1. Vores universitetssystem er alt for stift i dag. Vi vil give de studerende mere frihed og fleksibilitet til at planlægge det studieforløb, der passer til lige netop deres person. Vi giver eksempelvis de studerende frihed til at kunne arbejde i op til tre år mellem deres bachelor- og kandidatuddannelse.
2. Vi vil hæve det faglige niveau og gøre de studerende endnu dygtigere. Fremtidens arbejdsmarked efterspørger studerende, der har international topkvalitet. Derfor vil vi gøre studiemiljøerne mere dynamiske og spændende, og vi vil sikre, at de studerende bliver optaget på baggrund af deres faglige kvalifikationer, og ikke hvornår i deres liv de har søgt om optagelse.
3. Ven har siden 2015 sikret mere fleksibilitet og frihed på universiteterne til gavn for de studerende. Vi har justeret fremdriftsreformen, som skabte unødigt bureaukrati og stressede de studerende, og vi har lavet en frihedspakke, der gav de studerende bedre mulighed for at kombinere fuldtidsarbejde med deltidsstudier. Det står i skærende kontrast til tiden under Socialdemokratiet fra 2011 til 2015, hvor der blev skåret i SU’en og indført den bureaukratiske fremdriftsreform.

There are 3 comments

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

    28. november 2022, 6:32
  2. You are advised to check your site for viruses and vulnerabilities. Cloud-based and intelligent protection against viruses, malware and other online threats. Click Here:👉 https://bit.ly/3jrmIDL

    24. december 2022, 4:24
  3. I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Sign Up

    7. marts 2023, 4:40