til lige netop deres person

DE TRE VIGTIGSTE BUDSKABER
1. Vores universitetssystem er alt for stift i dag. Vi vil give de studerende mere frihed og fleksibilitet til at planlægge det studieforløb, der passer til lige netop deres person. Vi giver eksempelvis de studerende frihed til at kunne arbejde i op til tre år mellem deres bachelor- og kandidatuddannelse.
2. Vi vil hæve det faglige niveau og gøre de studerende endnu dygtigere. Fremtidens arbejdsmarked efterspørger studerende, der har international topkvalitet. Derfor vil vi gøre studiemiljøerne mere dynamiske og spændende, og vi vil sikre, at de studerende bliver optaget på baggrund af deres faglige kvalifikationer, og ikke hvornår i deres liv de har søgt om optagelse.
3. Ven har siden 2015 sikret mere fleksibilitet og frihed på universiteterne til gavn for de studerende. Vi har justeret fremdriftsreformen, som skabte unødigt bureaukrati og stressede de studerende, og vi har lavet en frihedspakke, der gav de studerende bedre mulighed for at kombinere fuldtidsarbejde med deltidsstudier. Det står i skærende kontrast til tiden under Socialdemokratiet fra 2011 til 2015, hvor der blev skåret i SU’en og indført den bureaukratiske fremdriftsreform.

There are 7 comments

 1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  28. november 2022, 6:32
 2. You are advised to check your site for viruses and vulnerabilities. Cloud-based and intelligent protection against viruses, malware and other online threats. Click Here:👉 https://bit.ly/3jrmIDL

  24. december 2022, 4:24
 3. I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Sign Up

  7. marts 2023, 4:40
 4. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

  11. marts 2023, 21:51
 5. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

  12. marts 2023, 16:08
 6. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  22. marts 2023, 19:39
 7. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  12. april 2023, 6:58