samlet til en wireframe

Prototype:
Efter hi fi wireframes er blevet udviklet og samlet til en wireframe, så bliver der arbejdet på en prototype som man kan brugerteste på kunder. Denne prototype bliver udviklet med henblik på testing inden arbejdet på hjemmesiden begynder, på denne måde kan man få nogle ting på plads inden man laver hjemmesiden, så man kan undgå en masse fejl fra starten af.

Prototypen bliver udviklet i programmet Adobe XD, hvor der bliver arbejdet med alle hjemmesidens kommende sider. På denne måde kan man lave en 1 til 1 på den rigtige hjemmeside og fremvise det for kunderne under en brugertest, uden at have en hjemmeside klar.

Prototypen tager udgangspunkt i hi fi wireframe som er blevet udviklet ud fra diverse undersøgelser som har kunne gøre hjemmesiden mest muligt brugervenlig.

På prototypen er der blevet arbejdet med det rigtige styletile, udvalgte billeder som skal ind på den rigtige hjemmeside, på denne måde er der også blevet udviklet en decideret formel at gå ud fra når hjemmesiden skal bygges op.

Udover alt dette, så er prototypen også blevet udviklet med henblik på fremvisning til en klient, så der allerede inden hjemmesidens opstart kan blive ændret i design eller andre rettelser der skulle være fra klientens side af. Det vil sige at der ikke har været fokus på at gøre den fuld funktionel med alle knapper, dog en måde at fremvise produktet på, samt teste på diverse ting.

Som man kan se i denne prototype, hvis man klikker ind på linket til den, så er der arbejdet med forsiden, takeaway, running sushi og kontakt siden, da det er de vigtigste sider at få med på den rigtige hjemmeside.
På forsiden kan man se tre tydelige bokse som er inddelt med de tre forskellige restauranter, så det bliver brugervenligt for kunden at komme ind og bestille bord eller takeaway på den rigtige restaurant, dette har været et tiltag der er blevet taget, da undersøgelserne viste at kunderne bestiller ved de forkerte restauranter under interview med klienten.
Udover dette, så er det inddelt flere steder, hvis man kigger i footeren er der tre afdelinger, men der er også tre afdelinger inde på kontakt siden, på denne måde holder man kunden i hånden i form af repetition, så kunden aldrig er i tvivl om det er det rigtige sted man bestiller eller kontakter.

There are 25 comments

 1. Im more than happy to find this page. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things in your site.

  7. august 2022, 9:55
 2. Hello! I simply wish to give you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

  1. september 2022, 7:53
 3. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  28. november 2022, 6:32
 4. You are advised to check your site for viruses and vulnerabilities. Cloud-based and intelligent protection against viruses, malware and other online threats. Click Here:👉 https://bit.ly/3jrmIDL

  24. december 2022, 4:23
 5. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  10. marts 2023, 0:00
 6. The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.

  2. april 2023, 22:34
 7. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  5. april 2023, 20:53
 8. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/ro/register?ref=RQUR4BEO

  1. maj 2023, 1:19
 9. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  7. maj 2023, 10:31
 10. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/pt-PT/register-person?ref=V2H9AFPY

  8. maj 2023, 6:48
 11. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  17. maj 2023, 12:45
 12. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  21. maj 2023, 8:51
 13. Thank you for your shening. I am worried that I lack creative ideas. It is your enticle that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY

  28. maj 2023, 5:28
 14. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/zh-TC/register?ref=OMM3XK51

  19. juni 2023, 13:35
 15. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://accounts.binance.com/vi/register?ref=T7KCZASX

  20. juni 2023, 4:43
 16. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/sl/register?ref=53551167

  24. juni 2023, 4:04
 17. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/sl/register?ref=V3MG69RO

  6. august 2023, 19:47
 18. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  14. september 2023, 2:11
 19. I am currently writing a paper that is very related to your content. I read your article and I have some questions. I would like to ask you. Can you answer me? I’ll keep an eye out for your reply. 20bet

  3. oktober 2023, 21:54
 20. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you. 20bet

  9. oktober 2023, 20:47
 21. Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi

  24. november 2023, 5:28
 22. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/pt-PT/register-person?ref=V3MG69RO

  18. januar 2024, 11:07
 23. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://www.binance.com/ka-GE/join?ref=P9L9FQKY

  21. februar 2024, 16:40
 24. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.info/pl/join?ref=W0BCQMF1

  1. marts 2024, 14:50
 25. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  9. marts 2024, 3:17