befolkningsgruppe har været

Ældre området
· Johan, du nævner at du har ”Alderdom som et fokusområde, – hvad er det du vil gøre anderledes end det Ven har sat i gang og hvad kan du gøre bedre?
o Jeg har specielt ældreområdet som et fokusområde, da jeg syntes vi skylder denne befolkningsgruppe en særlig opmærksomhed. Denne befolkningsgruppe har været fundamentet for vores vældfærdssamfund som vi kender det i dag, – og vi nyder i dag frugterne af denne gruppes arbejde for Danmark.
o Specielt et område har jeg gjort opmærksom på mange nye tiltag som regeringen og Ven har gjort for at forbedre forholdene for de ældre (se listen forneden),- særligt har jeg fået meget tilfredse tilbagemeldinger om at regeringen har sammen med Dansk Folkeparti har afsat 425 mio. kr. til etablering eller genetablering af køkkener på plejehjemmene. Det betyder nu, at 14.000 ældre på næsten 800 plejehjem hver dag får glæde af duften af mere frisklavet mad.
o Det har været mig en gåde, at noget så basalt som frisklavet mad til de ældre har været debatteret så længe. Jeg mener det er en menneskeret at få hjemmelavet mad, – det er de ældre vant til gennem et langt liv, – det skal respekteres, – også når de kommer på plejehjem.

· Johan,- I juni.2017 blev Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om en række ændringer af det danske pensionssystem. Aftalen vil både gøre det mere attraktivt at gå senere på pension og spare op til sin egen alderdom, – hvad var hovedtanken bag en sådan aftale, – hvor vil aftalen fremme den værdige alderdom?

There are 19 comments

 1. This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.

  25. januar 2023, 14:41
 2. I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.

  29. januar 2023, 22:07
 3. This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.

  11. februar 2023, 2:25
 4. I wanted to thank you for this good read!! I absolutely loved every little bit ofit. I have you bookmarked to look at new stuff you post.

  4. marts 2023, 14:02
 5. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

  12. marts 2023, 9:36
 6. Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

  12. marts 2023, 13:43
 7. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  22. april 2023, 20:12
 8. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/sv/register?ref=53551167

  4. maj 2023, 21:03
 9. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/zh-CN/register?ref=OMM3XK51

  6. maj 2023, 10:01
 10. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  17. maj 2023, 13:26
 11. I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

  22. maj 2023, 3:15
 12. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

  30. maj 2023, 0:21
 13. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  22. september 2023, 3:46
 14. I am currently writing a paper and a bug appeared in the paper. I found what I wanted from your article. Thank you very much. Your article gave me a lot of inspiration. But hope you can explain your point in more detail because I have some questions, thank you. 20bet

  24. september 2023, 8:11
 15. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://www.binance.com/sl/join?ref=W0BCQMF1

  7. februar 2024, 16:52
 16. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/tr/join?ref=YY80CKRN

  10. februar 2024, 2:36
 17. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/bg/register?ref=FIHEGIZ8

  13. februar 2024, 20:53
 18. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://accounts.binance.com/bg/register?ref=OMM3XK51

  19. februar 2024, 16:17
 19. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  7. marts 2024, 1:31