og lærerne har ikke

Uddannelsesområdet (Resultats-listen fra Ven)

o Eftersyn af inklusion i folkeskolen
Inklusionen er nogle steder gået for hurtigt, og lærerne har ikke været tilstrækkeligt rustet til at løse opgaven. Det har skabt utryghed. Derfor har regeringen gjort op med den rigide målsætning om, at 96 pct. af alle elever skal inkluderes i en almindelig klasse.
o Forøgelse af tilskudsprocent for frie grundskoler

Regeringen har gjort det billigere at vælge en fri- eller privatskole og dermed skabt et mere reelt frit valg på skoleområdet. Samtidig er der øremærket midler til elever med særlige behov. På den måde sikres et bedre frit valg, mens også flere elever med inklusionsbehov kommer til at gå på en fri grundskole.
o Flere penge til de fagligt svageste i folkeskolen
Regeringen har afsat en pulje på 500 mio. kr. over tre år til en bedre indsats over for de elever, der har behov for at blive bedre til dansk og matematik. Puljen målrettes 124 skoler spredt i hele landet med mange elever med et lavt fagligt niveau. Pengene skal sikre, at de svage elever også opnår de fornødne færdigheder og får et solidt fagligt udbytte af deres skolegang.
o Ny national klageinstans mod mobning
Regeringen har indført en national klageinstans mod mobning, så der bliver sat ind over for den mobning af børn og unge, der ikke bliver håndteret lokalt.
o Gymnasiereform med højere adgangskrav

En ambitiøs gymnasiereform med højere adgangskrav til gymnasiet, oprydning i studieretningerne og et målrettet HF skal sikre bedre gymnasier. Fremover skal eleverne som udgangspunkt have et karaktergennemsnit på 5 i deres standpunktskarakterer i 8. og 9. klasse for at komme i gymnasiet.
o Skærpet tilsyn med friskoler
Regeringen har sammen med et bredt flertal indgået en aftale, som styrker tilsynet med de frie skoler. Aftalen bakker op om den frie skoletradition som en central mulighed i skolesystemet, men understreger samtidig behovet for at sikre, at alle frie grundskoler lever op til kravene om frihed og folkestyre.
o Ny forberedende grunduddannelse (FGU)

Regeringen har indgået en bred politisk aftale om en ny forberedende grunduddannelse, der erstatter produktionsskolerne og en række andre uddannelser. Med aftalen sikrer vi, at der nu er én vej ind for gruppen af unge mennesker, der endnu ikke er kommet i gang med en uddannelse eller har fået fodfæste på arbejdsmarkedet.
o Bedre udstyr på erhvervsskolerne
Flere unge skal fremover gennemføre en erhvervsuddannelse. Derfor er der i forbindelse med finansloven for 2018 afsat en ekstraordinær kvalitetsudviklingspulje på 170 mio. kr. Kvalitetspuljen understøtter arbejdet med at implementere erhvervsuddannelsesreformen og sikrer høj kvalitet i erhvervsuddannelserne.
o Aftale om praksisfaglighed
De musiske og praktiske fag i de ældste klasser i folkeskolen er blevet styrket. Aftalen gør det bl.a. obligatorisk i udskolingen at have et praktisk/musisk valgfag, som kan afsluttes med en prøve. Det styrker de praksisfaglige fag og skal bidrage til, at flere søger ind på en erhvervsskole.

There are 19 comments

 1. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

  3. april 2023, 0:42
 2. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  18. april 2023, 12:01
 3. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

  4. maj 2023, 7:49
 4. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

  5. maj 2023, 15:47
 5. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  8. maj 2023, 11:14
 6. After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don’t know if you’re free? I would like to consult with you. thank you.

  13. maj 2023, 18:11
 7. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/ru-UA/register?ref=WTOZ531Y

  19. maj 2023, 11:04
 8. This article opened my eyes, I can feel your mood, your thoughts, it seems very wonderful. I hope to see more articles like this. thanks for sharing.

  9. juni 2023, 8:25
 9. Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

  18. juni 2023, 10:34
 10. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/bn/register?ref=B4EPR6J0

  18. juni 2023, 16:53
 11. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/sv/register?ref=RQUR4BEO

  22. juni 2023, 16:44
 12. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/tr/register?ref=OMM3XK51

  27. juni 2023, 23:53
 13. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://www.binance.com/sl/register?ref=IJFGOAID

  29. juni 2023, 3:14
 14. I am currently writing a paper and a bug appeared in the paper. I found what I wanted from your article. Thank you very much. Your article gave me a lot of inspiration. But hope you can explain your point in more detail because I have some questions, thank you. 20bet

  25. september 2023, 10:48
 15. Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi

  5. december 2023, 11:07
 16. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://www.binance.com/sv/register?ref=GJY4VW8W

  17. december 2023, 15:32
 17. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.info/cs/join?ref=FIHEGIZ8

  4. februar 2024, 10:00
 18. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://accounts.binance.com/fr/register?ref=UM6SMJM3

  20. februar 2024, 19:04
 19. Wow, awesome blog format! How lengthy have you ever been blogging
  for? you made blogging look easy. The total glance of your website is wonderful, let alone
  the content material! You can see similar here sklep online

  10. marts 2024, 22:53